“live” eller “on tape”

Events        Teater eller film       REferencer      trailer       Teamet

 
 

TEATER:

Det er forbundet med meget mystik og fordomme at stå på en scene, og det at performe for et publikum kan for de fleste være en meget grænseoverskridende oplevelse. Med vores Teater Event gør vi det til en fest at stå på scenen. Vi klæder jer på til at lave en sjov og underholdene opvisning for hinanden, der er fyldt med imponerende og spektakulære stunts og special effekts.


FILM:

At lave en fim er uden tvivl hårdt arbejde, men hele sliddet ender med et bevis på dagens arbejde, nemlig filmen. Det kræver enormt samarbejde og ens planlægnings evner bliver sat på prøve.


DAGEN:

I bliver delt op i hold, og får undervisning af vores professionelle lærere. Her efter kommer I ud i grupperne og i går i gang med selve produktionen. Senere laver vi en spektakulær visning af dagen arbejde med efterfølgende Award Show.


Så hvad enten du er vild med action eller ej, så vil denne dag give dig en unik mulighed for at overskride dine grænser. Fuldburn og skud i maven, lyder umiddelbart som meget farligt, men med hjælp fra professionelle stuntmen er I i sikre hænder.